Sælg guld på nettet

Sælg guld på nettet

At sælge sit guld på nettet er blevet et populært alternativ til de lokale guldsmede, og flere og flere danskere benytter sig af nettets bekvemmelighed til at få lidt ekstra penge på lommen.

Der kan være mange grunde til, at nethandel med guld har oplevet så stor en fremgang, men den største årsag er uden tvivl, at det efterhånden er blevet så enkelt og sikkert at sælge sit guld på nettet, at enhver kan finde ud af det.

En anden god grund er utvivsomt, at internetbaserede guldkøbere ofte kan tilbyde højere priser for guldet end, hvad det ellers er muligt at få i Danmark, da de ikke har høje huslejeudgifter til fysiske butikker og udstillingslokaler.

Akilleshælen for online-handel har imidlertid altid været forsendelsen. Hvem har lige lyst til at sende sine værdifulde guldsmykker med almindelig post og risikere, at de forsvinder for altid?

Hos de seriøse online guldhandlere er dette problem blevet fuldstændig elimineret. De fleste selskaber har indgået særlige samarbejder med PostDanmark, så alt guld sendes i forsikrede, anbefalede såkaldte Guldbreve udstyret med specialkonstruerede sikkerhedsposer.

Sådan sælger du guld på nettet

Du bestiller simpelthen bare et Guldbrev via online guldkøberens hjemmeside. Når du få dage senere modtager konvolutten, lægger du dit guldsmykke, guldur eller, hvad du nu ønsker at sælge, ned i den og afleverer den på posthuset.

På posthuset får du en kvittering for indholdet, og så længe du gemmer den, er dit guld forsikret for et anseeligt beløb, der dog kan være forskelligt fra guldkøber til guldkøber.

Når dit guld ankommer til guldhandleren, sidder en række veluddannede eksperter klar til at vurdere dit guld på såvel vægt som kvalitet. Guldeksperterne hos internetvirksomhederne benytter præcis den samme slags slibesten, kongevand og EU-certificerede vægte, som det kendes fra al anden guldhandel.

Når guldet er vurderet, får du besked om, hvor meget det er værd via sms eller e-mail, og du kan så i ro og mag beslutte, om du vil indgå en handel eller ej.

Benyt kun seriøse guldhandlere

Det kan selvfølgelig ikke undgås, at der også vil findes lyssky foretagender i en branche, der omsætter for så store beløb som guldbranchen. Ovenstående enkle og gennemskuelige fremgangsmåde for guldsalg er derfor det absolut mindste, du skal acceptere.

Hvis en guldsælger ikke har beskrevet sin fremgangsmåde udførligt på sin hjemmeside, bør du nok vælge en anden at sende dit guld til.

Når det så er sagt, så er der en del seriøse guldhandlere på nettet, der tilbyder noget bedre vilkår end ovenstående minimumskrav.

Vælg guldhandleren med de bedste vilkår

Tag f.eks. et selskab som GuldexpressenOprindelig er Guldexpressen godt nok et svensk firma, men de gik ind på det danske guldmarked i 2012, fordi de så muligheden for at kapre danske guldkunder ved at tilbyde bedre priser og bedre service.

Guldexpressen tilbyder derfor gratis fragt og vurdering, og de er samtidig så sikre på, at de kan tilbyde de bedste guldpriser på det danske marked, at de udsteder en prisgaranti, hvor de lover at matche andre guldhandleres priser, hvis der er nogen, der vil betale en højere guldpris.

Oven i købet er Guldexpressen et af markedets mest effektive selskaber. Accepterer du Guldexpressens tilbud, har du pengene på din konto i løbet af en døgn, og hvis tilbuddet ikke helt lever op til dine forventninger, så sender Guldexpressen såmen bare dit guld retur til dig igen.

Konklusionen på det hele er, at det er sikkert, enkelt og ligetil at sælge guld på nettet, så længe du går udenom de helt åbenlyse plattenslagere. For at få det bedste ud af handlen, kan det dog godt betale sig at udføre lidt research inden, du sælger, og så vælge en af de forhandlere, der har gjort noget ekstra ud af service og prispolitik.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/6 (4 votes cast)
Sælg guld på nettet, 5.8 out of 6 based on 4 ratings

En tanke om “Sælg guld på nettet”

  1. Hej
    jeg samler guld fra computer dele fra processore og fra andre dele. Hvor kan man sendes til og hvad gøre jeg før jeg sender dem jeg samler ? Jeg har aldrig prøve at sende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vejen til køb og salg af brugt guld